farmaceut-job.dk: Apoteker i Kolding

Farmaceut job i Kolding

Er du jobsøgendede som apoteker og elsker du at arbejde med sundhed og medicin, er du kommet til den helt rigtige side. Klik på linksene i højre side og start din jobsøgning allerede i dag. Der bliver opdateret med nye ledige stillinger hver dag!

Om Kolding


Om Kolding

Kolding er med sine mere end 57.000 indbyggere Danmarks 7. største by og den største by i Kolding Kommune. Kolding ligger centralt i Syddanmark og er vokset til at blive en af de vigtigste handelsbyer i Trekantsområdet. Byen deles i to af åen Kolding Å, hvoraf den ene del hører til Nørrejylland mens den anden del hører til Sønderjylland. Som by kan Kolding umiddelbart dateres tilbage til slutningen af 1100-tallet, men den blev hurtigt en vigtig by i middelalderen, da den skabte grænsen mellem Kongeriget og hertugdømmet Slesvig. I 1200-tallet blev byens vartegn, kongeslottet Koldinghus, opført, der efter en større restaurering, der begyndte sidst i 1800-tallet, nu er Koldings største seværdighed.

Grundet sin placering ved grænsen mellem Slesvig og Danmark har Kolding spillet en stor rolle i flere af de krige, der udspillet sig i historien, her i blandt Trediveårskrigen, Treårskrigen og 2. verdenskrig. På grundet af Trekantsområdets stigende vigtighed i den danske handel har byen dog oplevet en lang periode efter 2. verdenskrig præget af stor vækst. I dag har Kolding alt man kan forestille sig af en by med den størrelse, hvor både erhvervsliv, uddannelse og kultur i samspil gør Kolding til en spændende og levende by. Sportsmæssigt har håndbold længe været Koldings primære fokusområde, hvor Kolding IF’s herrehold er det mest vindende hold i dansk håndbolds historie.

Virksomhed i Kolding

Kolding blev i 2009 kåret af Dagbladet Børsen til at være årets vækstcenter i Danmark. Det skyldes blandt andet en stor indsats fra Business Kolding, der er Kolding Kommunes erhvervsråd, for at give nuværende virksomheder og iværksættere de bedste vilkår i Kolding. Kolding oplever en stor vækst i antallet af arbejdspladser, hvilket forventes at smitte af på en generel vækst i hele byen. Visionen er i øvrigt at gøre Kolding til Danmarks handelscenter nr. 1 vest for Storebælt, en vision der skal opfyldes i kraft af Koldings centrale placering i Syddanmark.

Værd at besøge i Kolding

- Koldinghus

- Geografisk Have

- Trapholt

- Mungo Park

- Dansk Sygeplejehistorisk Museum

- Sct. Nicolai Kirke

- Kolding Miniby

- Kolding Storcenter

- Kolding City

Koldings geografi:

Kolding havde i 2011 57.197 indbyggere, hvilket gør byen til Danmarks 7. største. Den ligger ved Kolding Fjord, umiddelbart Lillebælts overgang til Jylland, hvilket giver Kolding en central placering i Trekantsområdet. De vigtigste gader i byen omfatter blandt andet Søndergade, Låsbyvej og Toldbodgade.

Links om Kolding

Om Kolding på Wikipedia

Link til Kolding Kommune

Kort over Kolding

 

Business Kolding

Erhvervslokaler i Kolding

 

Søg erhvervslokaler i Kolding

Mere i denne kategori: « Svendborg Vejle »